2016年9月6日火曜日

Kandamyojinshita Miyabi's Tai-meshi(神田明神下みやびの鯛めし)

続いては同じく神田明神の近くにある「神田明神下みやび」で鯛めしを頂きました。
After that, I ate Tai-meshi(Red seabream and rice) at "Kandamyojinshita Miyabi",a restaurant near Kandamyojin Shrine.

鳴門産の鯛の刺身はあっさりしていて、歯ごたえもあり、とても美味しいです。
鯛の刺身に醤油もしくはごまだれをつけて頂きました。
Sliced red seabream made in Naruto tastes lighter and it is very delicious.
I ate sliced red seabream with soy-source or sesame source.


量が半分ぐらいになるとだし汁を掛けてお茶漬けにして頂きます。
だし汁をかけると鯛の身の表面がうっすらと色づき、また違った味を楽しめます。
When amount of Tai-meshi became half, I poured soup stock over Tai-meshi.
Sliced red seabream was boiled a little and I enjoyed another seabream tastes.

尚、日曜日は定休日ですのでご注意ください。
Sunday is this restaurant's regular closing day, and please take care of it.

<所在地(Address)>
神田明神下みやび
   東京都千代田区外神田2-8-9

Kandamyojinshita Miyabi
   2-8-9 Sotokanda,Chiyoda-ku,Tokyo,Japan

にほんブログ村 ライフスタイルブログ クリエイティブライフへ
にほんブログ村

クリエイティブライフ ブログランキングへ

0 件のコメント:

コメントを投稿