2016年6月6日月曜日

Cooking Taimeshi(鯛めし作り)

本日は愛媛の郷土料理「鯛めし」を作って見ました。
I cooked Taimeshi,a local food of Ehime Prefecture,Japan.

と言っても、真鯛と釜飯の素があれば簡単に作れます。
It is easy to cook Taimeshi using red sea bream and ingredients of Kamameshi(rice,meat and vegetable dish served in a small pot).
真鯛と釜飯の素/red sea bream and ingredients of Kamameshi

まず真鯛を焼きます。
At first,I boiled red sea bream.
鯛を焼く/Boiling red sea bream


米を炊飯ジャーにセットし、釜飯の素と焼いた真鯛を入れます。
I put rice,ingredients of Kamameshi and boiled red sea bream into rice cooker.
米と釜飯の素と真鯛を入れる/Puting rice,ingredients of Kamameshi and red sea bream

炊き上がったらできあがり♪
It was done after being cooked.
炊きあがり/Being cooked

いい具合におこげもついて美味しかったですよ。
This rice was browned well and it was delicious.


鯛めし/Taimeshi

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