東京銀座の広島アンテナショップの3階にある「広島イタリアンpaccio」。
This is "Hiroshima Italian paccio" in local specialties shop of Hiroshima 3F,Ginza,Tokyo,Japan.
広島の食材で作ったイタリアンを出してくれます。
This restaurant uses Hirosima's ingredients.
今日頂いたのは「広島鮮魚のアクアパッツア」と「焼き牡蠣」。
I ate aqua pazza of Hiroshima's fresh fish and a grilled oyster.
アクアパッツアのメインは真鯛で、やわらかくて美味しかったです。
Main fish of aqua pazza is sea bream,and it is a soft texture and delicious.
<所在地(Address)>
広島イタリアンpaccio
東京都中央区銀座1-6-10
1-6-10,Ginza,Chuo-Ku,Tokyo
にほんブログ村
人気ブログランキングへ
0 件のコメント:
コメントを投稿