京都 高台寺を訪れた後は、高台寺のすぐ近くにある鯛めし料理店「汐鯛めし だい黒」に行きました。
I went to "Shiotaimeshi Daikoku",a famous red seabream restaurant near Kodai-Ji temple in Kyoto,Japan after going to Kodai-Ji temple.
こちらが名物の「鯛茶漬け」です。
This is "Tai-Chazuke(a dish made of rice,res seabream and tea)".
天然の真鯛はあっさりした中に、少し甘みがあって美味しいです。
Naturally red seabream is plainly and a little sweet.
<所在地(Address)>
汐鯛めし だい黒
京都府京都市東山区下弁天町58
Shiotaimeshi Daikoku
58 Shimobentencho,Higashiyama-ku,Kyoto City,Kyoto Prefecture,Japan
にほんブログ村
クリエイティブライフ ブログランキングへ
0 件のコメント:
コメントを投稿