山口県萩市にある「萩心海」です。
I went to "Hagishinkai",a fish restaurant in Hagi City,Yamaguchi Prefecture,Japan.
萩では春から夏にかけて剣先イカのシーズンとなりますが、この萩心海ではその日獲れたばかりのイカの活き造りが食べられます。
Squid is taken in Hagi City between spring and summer.Hagishinkai serves the squid course and these squid are just taken in this morning.
イカは最初刺身で提供され、残りの部分を天ぷらや焼き物にして食べます。
At first,this restaurant serves slices of raw squid and it serves squid tempura and boiled squid after that.
また、鮮魚の煮付けも美味しいです。提供される魚の種類はその日の漁の結果で変わりますが、今回は春が旬のあまだいを頂きました。
And Hagishinkai also serves delicious fresh fish boiled with soy sauce and sugar.Kinds of fish served by Hagishinkai change depending on the results of fishing.I ate a tilefish that are in season in spring this time.
<所在地(Address)>
萩心海
山口県萩市土原370-71
Hagishinkai
370-71 Tsuchihara,Hagi City,Yamaguci Prefecture,Japan
にほんブログ村
人気ブログランキングへ