2016年2月14日日曜日

Iidabashi's Sushi Restaurant(飯田橋のお寿司屋さん)

あ〜今週もつかれた、つかれた・・・(^_^;)
ってことで飯田橋ラムラの2Fにある「鮨處八千代」でお寿司を食べています。このお店は本格派の江戸前寿司のお店ですが、値段が控えめなのが魅力です。
I'm eating sushi at "Yachiyo",a sushi restaurant in Iidabashi RAMRA 2F near Iidabashi Station,Tokyo.This restaurant's sushi are very delicious and these prices are low.

まぐろづくし。
赤身、中とろ、大とろ、炙り、中落ち(ねぎとろ)です。
It is Tunnies Set.
These are akami(fed flesh of tuna),chutoro(medium-fatty tuna),otro(fat under-belly of tuna),aburi(grilled tuna) and negitro(tuna minced with Welsh onion leaves).

白身、サーモン、玉子も美味しいです。
White meat,salmon and egg are also delicious.

一番のおすすめは穴子です。
煮穴子で、とてもやわらかくて美味しいです。
This restaurant's most delicious sushi is anago(a conger eel).
Boiled anago is very soft and delicious.

今の季節にぴったりのあん肝。
ポン酢との相性が抜群です。
Ankimo(monkish liver) with ponzu(juice pressed from a bitter orange) is delicious food of winter.


<所在地(Address)>
鮨處 八千代 飯田橋店
     東京都新宿区神楽河岸1-1 セントラルプラザ2F

Yachiyo Iidabashi
     Kaguragashi 1-1,Shinjuku-ku,Tokyo

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