2015年10月23日金曜日

Miyajima's Anago(宮島の穴子)

さて広島宮島と言えば穴子の名産地として知られています。
今回は宮島口駅前にある穴子丼の名店「あなごめし うえの」に行って来ました。
明治34年から続く老舗です。
Miyajima,Hiroshima Prefecture is famous for production of anago(conger eels).
I went to "Ueno Anagomeshi",a famous anago(conger eels) restaurant near Miyajima-guchi Station.
It was opened in 1901.

これが名物の穴子丼です。
穴子はとても柔らかくて食べやすく、美味しかったです。
This is Anago-don(boiled conger eels and rice balls),a famous food of Miyajima.
This conger eels are very soft and it is very delicious.

宮島に行かれた際にはぜひご賞味下さい。
Let's eat Anago-don when you go to Miyajima,Hiroshima Prefecture.

[あなごめし うえの(Anagomeshi Ueno)]
739-0411 広島県廿日市市宮島口1-5-11
1-15-11 Miyajimaguchi,Hatsukaichi 739-0411,Hiroshima Prefecture
地図(Map)

にほんブログ村 ライフスタイルブログ クリエイティブライフへ
にほんブログ村

0 件のコメント:

コメントを投稿