本日より東京駅前の丸の内仲通り、行幸通りで開催されている「JAPAN HARVEST 2015」に行ってきました。
I went to "JAPAN HARVEST 2015",a food event held at Marunouchi-nakadori street and Gyoko-dori street near Tokyo Station today.
このイベントは全国各地の自慢の味を楽しむ食の祭典です。
This event has a lot of delicious foods made in all over Japan.
こちらが、よしもと芸人の木村祐一さんと「イルギオットオーネ」のオーナーシェフ笹島保弘さんが作った「天使のラーメンディゾット」です。
使用している米は岩手県陸前高田市の「たかたのゆめ」とのことです。
This foods is the risotto with a taste of ramen made by Yuchi Kimora(a Japanese famous comedian) and Yoshihiro Sasajima(a owner of IL GHIOTTONE,a famous Italian restaurant).They use Takatanoyume,local rice made in Rikuzentakata City,Iwate Prefecture.
その他にも全国各地の美味しいものが多数販売されています。
There are a lot of famous foods in this event.
どれも500円前後で購入できますので、いろんな種類の食べ物を味わってみるのが良いですね。
この「JAPAN HARVEST 2015」は明日11/8までの予定で開催されています。
All foods are sold for 500yen and I recommend to eat a lot of foods.
"JAPAN HARVET 2015" is held until November 8,2015.
にほんブログ村
人気ブログランキングへ
0 件のコメント:
コメントを投稿